Strokovno izobraževanje za študente fizioterapije – kineziotaping

V novembru smo v sodelovanju z ZFS (Združenje fizioterapevtov Slovenije) priredili še zadnji tečaj lepljenja kinezioložkih trakov za študente, Strokovno izobraževanje za študente – Kineziotaping 1. V nadaljevanju objavljamo nekaj slik iz dogodka.

Na podlagi priloženega programa strokovnega izpopolnjevanja je Komisija za SPR strokovno izpopolnjevanje ovrednotila s 10 OESPR (osnovnimi izobraževalnimi enotami stalnega poklicnega razvoja). Strokovno izpopolnjevanje je vpisano v seznam strokovnih izpopolnjevanj ZFS pod številko 35/2022/2 in je objavljeno v koledarju izpopolnjevanj na spletni strani ZFS.

Več informacij o izobraževanjih, ki jih organiziramo na naši spletni strani ali nam pišite na info@physiomedical.si oziroma pokličite na tel. št. 030 372 255.

Prav tako vas vabimo da preverite še druge novice v naši rubriki “Strokovni nasveti” in našo ponudbo na naši spletni strani Physio Medical.

Strokovno izobraževanje za študente – kineziotaping

Urnik KINEZIOTAPING, modul 1

Strokovno izobraževanje za študente – kineziotaping vključuje kineziotaping, inovativno tehniko uporabe elastičnih trakov za podporo mišicam in sklepom. Ta intenzivni program vključuje teoretično in praktično usposabljanje, ki omogoča študentom pridobivanje znanja o osnovnih načelih kineziotapinga, razumevanje njegovega vpliva na mišično-skeletni sistem ter pridobivanje praktičnih veščin za pravilno uporabo trakov v terapevtske namene.

Študenti bodo pridobili vpogled v različne tehnike kineziotapinga za lajšanje bolečin, izboljšanje stabilnosti sklepov, povečanje mišične funkcije in pospešitev procesa rehabilitacije. Strokovno izobraževanje za študente – kineziotaping je odlična priložnost za nadgradnjo znanja študentov s praktičnimi veščinami, ki jim bodo koristile v njihovi prihodnji karierni poti v kineziologiji ali sorodnih področjih.

Strokovno izobraževanje za študente - kineziotaping

Strokovno izobraževanje za študente fizioterapije – kineziotaping

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.