ZAKAJ IZBRATI NAS

ZAKAJ IZBRATI NAS

Zakaj izbrati tečaje Educational training Slovenia?

Educational training Slovenia je center za strokovno usposabljanje, ki stremi k aktualni ponudbi sodobnih in naprednih dodatnih izobraževanj za strokovnjake z zdravstvenega področja, s področja kineziologije in športa ter študentom fizioterapije v višjih letnikih. Pod našim strokovnim vodstvom ponujamo tudi tečaje masaž in wellbeinga, ki služijo kot dopolnitev obstoječega strokovnega znanja.

1. Znanje, izkušnje in več kot 10 let tradicije

Naši Educational training Slovenia seminarji so preverjeno kakovostni, kar potrjujejo tako udeleženci kot dejstvo, da smo na tržišču prisotni že dobro desetletje in imamo za seboj XXX uspešnih tečajev. Naši predavatelji so visoko izobraženi in izkušeni strokovnjaki na svojih področjih, ki so zaradi svojega kakovostnega delovanja prepoznavni. Tečaji potekajo optimalno organizirano, po visokih standardnih.

2. Prejem mednarodnega priznanega certifikata ali diplome

Izobraževanja so mednarodno licencirana, kar pomeni, da so priznana tudi v tujini. Po opravljenem usposabljanju ste prav tako uradno vpisani v register mednarodnega imetnika licence izobraževanja.

tecaji_physiomedical

3. Strokovna predavanja organiziramo v sodelovanju z Združenjem fizioterapevtov Slovenije (ZFS)

Naši ključni skrbi sta kakovostne vsebine in visok nivo predanega znanja, ki ga predajajo panožni eksperti. Tečaji so prijavljeni pri ZFS in vsa strokovna izpopolnjevanja so ovrednotena z OESPR točkami.

4. Svetovanje in podpora po zaključenem izobraževanju

Mentorji Educational training Slovenia so po opravljenem seminarju popolnoma dosegljivi za nasvet ali za morebitna vprašanja.

strokovni

5. Dostopna lokacija in bližina brezplačnega parkirišča

Tečaji Educational training Slovenia so enostavno dostopni, z možnostjo brezplačnega parkirnega mesta v neposredni bližini v Ljubljani in Mariboru.

6. Možnost razičnih načinov plačila

Tstrokovna usposabljanja Educational training Slovenia so enostavno dosegljivi saj omogočamo različne načine plačila:

  • možnost plačila s kreditno kartico (sprejemamo vse plačilne kartice)
  • možnost plačila do 30 obrokov 
  • možnost plačila z Diners Club kartico

 

6. Razlicne vrste placil
nadgrajevanje

7. Priložnost za nadgrajevanje strokovnega usposabljanja

V Educational training Slovenia stremimo k razvoju, zato v koraku s časom vedno iščemo nova in potencialno priljubljena strokovna usposabljanja, ki bodo oplemenitila vaše znanje. Naše programe nenehno posodabljamo in dodajamo nove tečaje, da vam zagotovimo dostop do najnovejših informacij in tehnik s področja fizioterapije in medicine.