Raznolika izbira masažnih miz, za terapevte in domačo uporabo. Naša kategorija “Masažne mize” vam ponuja visoko kakovostne in udobne mize, ki so zasnovane za optimalno udobje in sprostitev med masažo.

Masažne mize so izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost in stabilnost. Nudimo različne modele, ki se prilagajajo vašim individualnim potrebam, vključno z nastavljivo višino, oblazinjenjem vrhunske kakovosti in ergonomskim oblikovanjem.


Pogosta vprašanja:

1. Kakšna je optimalna višina masažne mize?

Optimalna višina masažne mize je odvisna od višine terapevta. Priporočljivo je izbrati mizo, ki omogoča prilagajanje višine ali je že nastavljena na primerno višino za udobno delo terapevta.

2. Kako izbrati pravo širino masažne mize

Širina masažne mize je odvisna od preferenc terapevta in potreb strank. Običajno se izbere miza z širino med 70 cm in 80 cm, da zagotovi dovolj prostora za udobno ležanje in premikanje strank.

3. Kakšen material je najboljši za masažno mizo

Masažne mize so običajno izdelane iz različnih materialov, kot so les, aluminij ali jeklo. Lesene mize so priljubljene zaradi svoje trdnosti in naravnega videza, medtem ko so mize iz aluminija in jekla lahke, vzdržljive in enostavne za čiščenje. Lesene mize ne škripajo pri uporabi in se boljše ohranijo.

4. Ali masažna miza potrebuje dodatno oblazinjenje?

Nekatere masažne mize imajo že vgrajeno dodatno oblazinjenje, medtem ko druge omogočajo dodajanje dodatnega oblazinjenja po potrebi. Dodatno oblazinjenje je lahko koristno za povečanje udobja strank med masažo.

5. Kako vzdrževati in čistiti masažno mizo?

Masažno mizo je treba redno čistiti in vzdrževati. Običajno se priporoča uporaba neagresivnih čistil in vlažne krpe za čiščenje površine mize. Prav tako je priporočljivo redno pregledovati mizo in preverjati morebitne poškodbe ali obrabo ter jih pravočasno popraviti.

6. Kako zaščititi masažno mizo??

Masažno mizo zaščitite s prevleko za masažno mizo ali brisačami.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.