S KOM SODELUJEMO

 ”Izjemnih stvari nikoli ne naredi le ena oseba, ampak jo naredi skupina ljudi.”

Steve Jobs

S KOM SODELUJEMO

”Izjemnih stvari nikoli ne naredi le ena oseba, ampak jo naredi skupina ljudi.”

Steve Jobs

NAŠI PARTNERJI NA POTI ZDRAVJA

ErlerZimmer je vodilno podjetje, specializirano za proizvodnjo anatomskih modelov in medicinskih simulatorjev. S sedežem v Nemčiji, že več kot 70 let razvija in izdeluje visoko kakovostne medicinske pripomočke.

Logotip Costiera

CAN Costiera, Obalna samoupravna skupnost italijanske Narodnosti je institucija v Sloveniji z namenom ohranjanja in spodbujanja italijanskega jezika, kulture, izobraževanja. Ustanovljena je bila leta 1994.

RESTPRO je specializirano podjetje, ki proizvaja masažne mize vrhunske kakovosti. SJe prisotno na tržiščih 36 držav, ter neprestano širi ponudbo izdelkov v skladu s povpraševanjem naših strank.

SAVA Hoteli je ena največjih hotelskih verig v Sloveniji. Podjetje upravlja več luksuznih hotelov in letovišč ter ponuja različne storitve za goste, vključno s prenočitvami, restavracijami, wellness centri in bazeni.

Terme Krka so ena vodilnih slovenskih termalnih destinacij, ki ponuja široko paleto wellness, zdravstvenih in turističnih storitev. Vodilni ponudnik zdravstvenih storitev fizioterapije v Sloveniji.

Rimske terme so priljubljena slovenska termalna destinacija. Znane so po svojih bogatih zgodovinskih koreninah, ponujajo različne wellness, zdravstvene in rekreacijske storitve.

ZFS je strokovno združenje, ki povezuje in zastopa fizioterapevte v Sloveniji. Promovira in razvija visoko stopnjo strokovnega dela in sodeluje z državnimi organi in strokovnimi komisijami.

PG tiskarna je ugledno podjetje, specializirano za tiskarske storitve, ki deluje v Sloveniji. S svojo dolgoletno prisotnostjo na trgu se ponaša z bogatimi izkušnjami in strokovnostjo v tiskarski industriji.

Vaš partner za alternativne terapije, fitnes in zdravje doma. Že več kot 10 let se profesionalni športniki in fizioterapevti zanašajo na kakovost izdelkov Kintex.

Fascial Manipulation Stecco je pristop k terapiji, ki se osredotoča na manipulacijo fascije – vezivnega tkiva v telesu. Tehniko je razvil fizioterapevt Luigi Stecco.

vsgt logo

Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor (VSGT Maribor) je bila ustanovljena leta 1998, od leta 2011 pa še študijski program velnesa. V sklopu šole deluje šolska Restavracija Sedem.

Slovenska blagovna znamka naravnih kozmetičnih proizvodov, na osnovi aromaterapije je uveljavljen profesionalni partner in dobavitelj v zdraviliškem, spa in wellness turizmu.

TEČAJNIKI SO SE ODLOČILI ZA NAS, KER...

Nagovor ikona

Jure Srnec

Najlepša hvala za to izobraževanje. Bilo je VRHUNSKO. Upam, da se čim prej spet vidimo na kakšem vašem izobraževanju.

Nagovor ikona

Urban Pfeiler

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

Nagovor ikona

Lara Nina Marinček

Tečaj kineziotapinga je bil odlično izveden. Posebej bi pohvalila strokovnost predavateljice in MojStil organizacijo ter osebni pristop. Hvala za predano znanje!

Nagovor ikona

Tatjana Kolarski

Hvala najdražji moji, da nesebično delite svoje znanje, svoj čas, trud, skrb in svojo bližino. Bravo za naravnanost in vaše vrednote. Priporočam

Nagovor ikona

Nika Kvas

Tečaj kineziotapinga toplo priporočam. Zelo sem bila zadovoljna s predavanji in praktičnim delom. Snov je bila predstavljena na strokoven, a hkrati zelo razumljiv način, znanje predavateljev je na visokem nivoju, prav tako se posvetijo vsakemu posamezniku posebej.

Nagovor ikona

Urška Hebe

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!