Anatomski modeli nemškega proizvajalca Erler Zimmer, so namenjeni izobraževanju, medicinski uporabi in zbirateljskim namenom. Ponujamo širok izbor realističnih in podrobno izdelanih modelov, ki predstavljajo različne dele človeškega telesa.

Naša ponudba vključuje visokokakovostne modele nemškega proizvajalca Erler Zimmer. V spletni trgovini imamo na voljo pester izbor anatomskih, po naročilu pa pridobimo tudi druge modele, ki trenutno niso v katalogu spletne trgovine.

Anatomski modeli

Mišice zgornjega uda

že od 10,54€ / mesec
309,00 
že od 10,41€ / mesec
304,99 
že od 14,25€ / mesec
289,99 
že od 12,37€ / mesec
249,99 

Anatomski modeli

Model lobanje

že od 11,90€ / mesec
239,99 

Anatomski modeli

Model koleno z endoprotezo

že od 10,92€ / mesec
218,99 
že od 10,56€ / mesec
211,29 

Anatomski modeli

Model kolenske proteze

že od 18,57€ / mesec
193,20 
že od 14,36€ / mesec
146,20 

Pogosta vprašanja:

1. Kaj so anatomski modeli?

Anatomski modeli so realistične 3D reprodukcije človeškega telesa, ki prikazujejo organe, sisteme, mišice, kosti in druge anatomske strukture. Uporabljajo se v medicini, izobraževanju, raziskovanju in drugih področjih za boljše razumevanje človeške anatomije.

2. Kateri materiali se uporabljajo pri izdelavi anatomskih modelov?

Anatomski modeli so lahko izdelani iz različnih materialov, vključno z vinilom, silikonom, plastiko, lesom in drugimi. Materiali se izberejo glede na namen modela, želeno natančnost in trpežnost.

3. Za koga so primerni anatomski modeli?

Anatomske modele lahko koristno uporabljajo študentje medicine, zdravniki, zdravstveni delavci, učitelji, raziskovalci in vsi, ki jih zanima boljše razumevanje človeške anatomije. Prav tako so lahko uporabni pri pacientih, ki si želijo boljše vizualno predstavo o svoji bolezni ali stanju.

4. Kako se uporabljajo anatomski modeli?

Anatomske modele lahko uporabljate za študij, demonstracije, prikaze in simulacije. Omogočajo vam, da si ogledate in raziskujete notranje strukture telesa, se učite o delovanju organov, prepoznate bolezni in poškodbe ter pridobite praktične izkušnje.

5. Ali so izdelki v garanciji?

Izdelki imajo 5 let garancije.

6. Kdo je proizvajalec?

Anatomske modele proizvaja nemško podjetje Erler Zimmer.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.