Široka izbira anatomskih plakatov nemškega proizvajalca Erler Zimmer.
Naša zaveza kakovosti in strokovnosti bo zagotovila, da boste prejeli plakate, ki bodo presegli vaša pričakovanja in vam nudili dragocen vpogled v človeško anatomijo.


Pogosta vprašanja:

1. Kakšna je velikost plakatov za anatomijo?

Plakati za anatomijo so običajno v standardnih velikostih, 70 x 100 cm. Vendar pa se lahko velikosti plakatov razlikujejo glede na specifične izdelke.

2. Kateri materiali se uporabljajo pri izdelavi plakatov?

Plakati za anatomijo so običajno natisnjeni na kakovosten plastificiran papir ali karton, ki je trpežen in omogoča jasen prikaz anatomske strukture. Material je običajno mat ali polmat, da se prepreči bleščanje in omogoča enostavno branje. Na robovij je pritrjena kovinska letvica.

3. Kateri podatki so običajno prikazani na plakatih za anatomijo?

Plakati za anatomijo običajno prikazujejo različne sisteme in strukture človeškega telesa, kot so mišice, kosti, organi, živčevje itd. Prikazujejo lahko tudi različne anatomske ploskve, kot so frontalna, sagitalna in transverzalna. Na plakatih so označene anatomsko pomembne točke, terminologija in drugi pomembni podatki.

4. Ali so plakati primerni za izobraževalne ustanove in zdravstvene ustanove?

Da, plakati za anatomijo so primerni za izobraževalne ustanove, kot so šole, fakultete in univerze, ter za zdravstvene ustanove. Plakati omogočajo vizualno predstavitev anatomske strukture in so učinkovito sredstvo pri poučevanju in raziskovanju anatomije.

5. Ali so plakati za anatomijo primerni tudi za domačo uporabo?

Da, plakati za anatomijo so primerni tudi za domačo uporabo. Plakati omogočajo enostavno opazovanje in študij anatomske strukture ter so lahko dekorativni dodatek k prostoru.

6. Kdo je proizvajalec?

Plakate proizvaja nemško podjetje Erler Zimmer.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.