O NAS

O NAS

Kdo smo NS
Footer logotip PhysioMedical

Kdo smo?

Podjetje Physiomedical s svojo več kot 10-letno tradicijo in izkušnjami je vodilni ponudnik tečajev za fizioterapijo. Z bogatim strokovnim znanjem in certifikati skrbimo za kakovostno in celostno usposabljanje naših udeležencev.

Naš ključen cilj je skrb za krepitev zdravja in ohranjanje vitalnosti družbe z različnimi celostnimi pristopi. Naši tečaji omogočajo strokovni razvoj, spodbujajo izpopolnjevanje in informirajo z novostmi v fizioterapevtski stroki.

Preberi več

13

Prisotni že

3650

Zaupa nam že

99,9

Procentna uspešnost

434

Izvedenih tečajev

S kom sodelujemo?

Podjetje Physiomedical s ponosom sodeluje z največjimi podjetji v fizioterapevtski industriji, kot so Erler Zimmer, Stecco, Restpro in drugi. Partnerstva nam omogočajo, da nudimo najvišjo kakovost pri predaji znanja našim tečajnikom in vrhunske izdelke za fizioterapijo.

Skupaj razvijamo inovativne metode in uporabljamo vrhunsko opremo, ki je ključnega pomena za uspešno usposabljanje naših udeležencev. Naše partnerstvo nam zagotavlja strokovno podporo in omogoča, da ostanemo na čelu razvoja ter zagotavljamo kakovostno teoretično in praktično znanje na področju fizioterapije.

Preberi več
sodelovanje-PM

Zaupajo nam

Predavatelji

Ponašamo se z največjimi strokovnjaki na področju izobraževanja in tečajev za fizioterapijo. Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih in visoko usposobljenih predavateljev, ki zaradi dolgoletnih izkušenj in visoke izobrazbe zagotavlja kakovostno predajo teoretičnega znanja in inovativne pristope pri praktičnem delu tečaja.    

Naš cilj je nuditi kakovostne in napredne tečaje, ki omogočajo strokovni razvoj in izpopolnjevanje v tej pomembni zdravstveni panogi. Sodelovanje z nami pomeni dostop do izbranih virov znanja in priložnost za izgradnjo uspešne kariere v fizioterapiji.

Vsi predavatelji

Zakaj izbrati nas?

Physiomedical je vodilno podjetje na področju tečajev za fizioterapijo. S svojimi večletnimi izkušnjami zagotavljamo visok nivo izvedbe izobraževanj. Naša ekipa prav tako spremlja trende in novosti v fizioterapiji po svetu, zato ponujamo le izbrane tečaje, ki vam omogočajo pridobivanje najnovejših veščin in ključne spretnosti za uspešno kariero v fizioterapevtski industriji.

Naše tečaje vodijo priznani in izkušeni strokovnjaki, ki vam bodo zagotovili mentorstvo in podporo skozi vaš strokovni razvoj. Prav tako so vsi tečaji cenovno in lokacijsko dostopni, kar dodatno olajša celoten izobraževalni proces.

Odkrijte še več razlogov

Preverite nekaj mnenj naših tečajnikov

Nagovor ikona

Jure Srnec

Najlepša hvala za to izobraževanje. Bilo je VRHUNSKO. Upam, da se čim prej spet vidimo na kakšem vašem izobraževanju.

Nagovor ikona

Urban Pfeiler

Izjemna organizacija, sproščeno druženje, dobro podajanje znanja in hkrati tudi zelo ugodno v primerjavi s kakovostjo. Zelo zelo zelooo priporočam! Vsekakor se bom vrnil!

Nagovor ikona

Lara Nina Marinček

Tečaj kineziotapinga je bil odlično izveden. Posebej bi pohvalila strokovnost predavateljice in MojStil organizacijo ter osebni pristop. Hvala za predano znanje!

Nagovor ikona

Tatjana Kolarski

Hvala najdražji moji, da nesebično delite svoje znanje, svoj čas, trud, skrb in svojo bližino. Bravo za naravnanost in vaše vrednote. Priporočam

Nagovor ikona

Nika Kvas

Tečaj kineziotapinga toplo priporočam. Zelo sem bila zadovoljna s predavanji in praktičnim delom. Snov je bila predstavljena na strokoven, a hkrati zelo razumljiv način, znanje predavateljev je na visokem nivoju, prav tako se posvetijo vsakemu posamezniku posebej.

Nagovor ikona

Urška Hebe

Zelo dobro podajanje znanja, profesionalna predavateljica RCM, super energija celotne skupine! Priporočam!!!

LOKACIJE PO SLOVENIJI

Preberi več

Vprašajte nas karkoli!

Pokličite ali pišite našim strokovnjakom.

CTA footer telefon
CTA footer mail