Center za krepitev zdravja: Realizacija projekta s finančno podporo JR OSSIN – ANS ukrep 1/4-2021-2024

Center za krepitev zdravja OSSIN

Center za krepitev zdravja je ambiciozen projekt, ki si prizadeva izboljšati zdravje in dobro počutje v podjetjih. Sredstva za realizacijo projekta so bila zagotovljena tudi v okviru proračunskih sredstev iz programa za spodbujanje naložb v gospodarstvu na območju, kjer živijo pripadniki avtohtone italijanske narodne skupnosti – ukrep 1 programa spodbujanja gospodarske osnove italijanske narodne skupnosti 2021-2024 (JR OSSIN – ANS ukrep 1/4-2021-2024), Ministrstvom za kohezijo in regionalni razvoj in Obalne samoupravne skupnosti italijanske narodnosti CAN Costiera.

Center za krepitev zdravja: prizadeva za celostno in trajnostno izboljšanje in spodbujanje preventivnih ukrepov za ohranjanje zdravja

Projekt Center za krepitev zdravja si prizadeva za celostno in trajnostno izboljšanje in spodbujanje preventivnih ukrepov za ohranjanje zdravja na delovnem mestu. Cilj projekta je zagotoviti kakovostne šreventivne storitve. V središču projekta je tudi spodbujanje zdravega načina življenja in ozaveščanje o pomenu preventivnih ukrepov za zdravje posameznika in skupnosti. Preverite več o projektu na povezavi Promocija zdravja na delovnem mestu.

Finančna podpora za realizacijo projekta prihaja iz programa JR OSSIN – ANS ukrep 1/4-2021-2024. Ta sredstva so omogočajo izvajanje številnih aktivnosti in zagotavljanjem ustrezne opreme in usposabljanjem.

Poleg tega projekt vključuje tudi izvajanje preventivnih programov, ki bodo spodbujali zdrav način življenja, preprečevanje bolezni in ozaveščanje o pomenu rednega zdravstvenega pregleda v programih SVIT in DORA. Sodelovanje s šolami, lokalnimi skupnostmi in drugimi deležniki je ključno za dosego ciljev projekta in širjenje zavedanja o pomenu zdravja.

Center za krepitev zdravja deluje kot osrednja točka za zdravstveno oskrbo in informiranje zaposlenih v pedjetjih. V njem bodo na voljo različni programi in storitve, namenjeni spodbujanju zdravega življenjskega sloga, preprečevanju bolezni ter svetovanju in podpori pri ohranjanju zdravja. Cilj projekta je doseči celovit pristop k zdravju, ki bo zaposlenim omogočal kakovostno življenje.

Projekt Center za krepitev zdravja je odgovor na potrebo po izboljšanju zdravstvenega sistema in spodbujanju preventive. S finančno podporo programa ki ga sofinancirajo Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Obalne samoupravne skupnosti italijanske narodnosti CAN Costiera, bo projekt uresničil svoje cilje in prispeval k boljšemu zdravju in dobremu počutju zaposlenih in boljšemo vzdušju v podjetjih.

Prenosna masažna miza: kakovostna oblazinjenost najboljša investicija za masažo

Prenosna masažna miza je nepogrešljiv pripomoček za maserje, ki opravljajo masaže na terenu ali v [...]

Pravilna drža pri dvigih, ključ do zdravja hrbtenice

Pravilna drža pri dvigih izjemno pomembna za ohranjanje zdravja hrbtenice. Pogosto podcenjujemo pomen pravilne drže, [...]

Krvni sladkor, meritve na delovnem mestu

Merjenje krvnega sladkorja je ključnega pomena za spremljanje zdravja in obvladovanje bolezni, kot je diabetes. [...]

Prenosna miza za masažo, 5 korakov za pravilno izbiro

Izbira prave prenosne mize za masažo je ključna za udobje strank in terapevta. Preberite naše [...]

Bandažiranje, učinkovita tehnika za stabilnost

Bandažiranje je izjemno učinkovita tehnika, ki igra ključno vlogo pri zaščiti in podpori telesa med [...]

Limfni sistem, 5 ključnih dejstev

“Limfni sistem je ključni del našega obrambnega mehanizma, ki omogoča telesu, da se zaščiti pred [...]

Hidracija pri športni vadbi: ohranjanje zdravja in učinkovitosti

Pri športni vadbi je ustrezna hidracija ključnega pomena za ohranjanje zdravja, doseganje optimalne telesne zmogljivosti [...]

Trigger point: kako vplivajo na telo?

Trigger point, t.i. miofascialne točke, so majhna območja preobčutljivosti v mišicah, ki povzročajo bolečino, nelagodje [...]

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.