Center za krepitev zdravja: Realizacija projekta s finančno podporo JR OSSIN – ANS ukrep 1/4-2021-2024

Center za krepitev zdravja OSSIN

Center za krepitev zdravja je ambiciozen projekt, ki si prizadeva izboljšati zdravje in dobro počutje v podjetjih. Sredstva za realizacijo projekta so bila zagotovljena tudi v okviru proračunskih sredstev iz programa za spodbujanje naložb v gospodarstvu na območju, kjer živijo pripadniki avtohtone italijanske narodne skupnosti – ukrep 1 programa spodbujanja gospodarske osnove italijanske narodne skupnosti 2021-2024 (JR OSSIN – ANS ukrep 1/4-2021-2024), Ministrstvom za kohezijo in regionalni razvoj in Obalne samoupravne skupnosti italijanske narodnosti CAN Costiera.

Center za krepitev zdravja: prizadeva za celostno in trajnostno izboljšanje in spodbujanje preventivnih ukrepov za ohranjanje zdravja

Projekt Center za krepitev zdravja si prizadeva za celostno in trajnostno izboljšanje in spodbujanje preventivnih ukrepov za ohranjanje zdravja na delovnem mestu. Cilj projekta je zagotoviti kakovostne šreventivne storitve. V središču projekta je tudi spodbujanje zdravega načina življenja in ozaveščanje o pomenu preventivnih ukrepov za zdravje posameznika in skupnosti. Preverite več o projektu na povezavi Promocija zdravja na delovnem mestu.

Finančna podpora za realizacijo projekta prihaja iz programa JR OSSIN – ANS ukrep 1/4-2021-2024. Ta sredstva so omogočajo izvajanje številnih aktivnosti in zagotavljanjem ustrezne opreme in usposabljanjem.

Poleg tega projekt vključuje tudi izvajanje preventivnih programov, ki bodo spodbujali zdrav način življenja, preprečevanje bolezni in ozaveščanje o pomenu rednega zdravstvenega pregleda v programih SVIT in DORA. Sodelovanje s šolami, lokalnimi skupnostmi in drugimi deležniki je ključno za dosego ciljev projekta in širjenje zavedanja o pomenu zdravja.

Center za krepitev zdravja deluje kot osrednja točka za zdravstveno oskrbo in informiranje zaposlenih v pedjetjih. V njem bodo na voljo različni programi in storitve, namenjeni spodbujanju zdravega življenjskega sloga, preprečevanju bolezni ter svetovanju in podpori pri ohranjanju zdravja. Cilj projekta je doseči celovit pristop k zdravju, ki bo zaposlenim omogočal kakovostno življenje.

Projekt Center za krepitev zdravja je odgovor na potrebo po izboljšanju zdravstvenega sistema in spodbujanju preventive. S finančno podporo programa ki ga sofinancirajo Ministrstvo za kohezijo in regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Obalne samoupravne skupnosti italijanske narodnosti CAN Costiera, bo projekt uresničil svoje cilje in prispeval k boljšemu zdravju in dobremu počutju zaposlenih in boljšemo vzdušju v podjetjih.

Maj 2024, uspešno zaključen tečaj Trigger Point Therapy v Mariboru

Tečaj Trigger Point Therapy, ki je potekal v Mariboru, se je nedavno uspešno zaključil, pritegnil [...]

Katere masažne pripomočke potrebujete?

Masaža je umetnost, ki zahteva več kot le spretnosti rok. Za optimalno izvajanje masažne terapije [...]

Nakup masažne mize. Kaj morate vedeti pred nakupom masažne mize?

Preden se odločite za nakup masažne mize, je bistvenega pomena, da se dobro pripravite in [...]

Krvna skupina in prehrana, kako prilagoditi pravilno prehrano

Krvna skupina in prehrana sta tesno povezani med seboj. Ali ste vedeli, da lahko vaša [...]

Zdravje na delovnem mestu

Zdravje na delovnem mestu, ali delovno mesto zdravja, je ključnega pomena za dobro počutje in [...]

Elektrostimulatorji TENS: Učinkovito lajšanje bolečine brez stranskih učinkov

Elektrostimulatorji TENS so inovativna naprava, ki postaja vse bolj priljubljena med ljudmi, ki iščejo naravne [...]

Krvni sladkor, meritve na delovnem mestu

Merjenje krvnega sladkorja je ključnega pomena za spremljanje zdravja in obvladovanje bolezni, kot je diabetes.

Novi DC/TMD (Diagnostični kriteriji za temporomandibularne motnje): Kaj to pomeni za specializiranega fizioterapevta?

Fizioterapevti in zobozdravniki imajo svoje lastne metode ocenjevanja pacientov z orofacialnimi težavami. Za dosego boljše [...]

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.