Trodelna masažna miza: primerne rešitve za različne potrebe

masažna miza rabljena

Trodelna masažna miza je priljubljena izbira med terapevti, saj omogočajo prilagodljivost in optimalno udobje med terapevtskimi seansami. V tem članku bomo raziskali, kdaj in zakaj je uporaba trodelne masažne mize smiselna izbor.

 1. Trodelna masažna miza, prilagodljivost za različne tehnike masaže: Trodelne masažne mize omogočajo terapevtom prilagajanje višine in naklona različnim tehnikam masaže. To je še posebej koristno pri terapevtski masaži, kjer je potrebno natančno ciljanje določenih območij telesa.
 2. Anatomska prilagoditev: Trodelne mize omogočajo anatomske prilagoditve, ki se lahko prilagajajo različnim oblikam telesa. To je ključno pri zagotavljanju, da se stranke udobno namestijo med terapevtsko seanso, kar lahko pozitivno vpliva na rezultate terapije.
 3. Udobnost stranke: Trodelna masažna miza nudi strankam boljšo udobnost, saj se lahko prilagajajo glede na individualne preference in potrebe. To lahko poveča splošno zadovoljstvo strank in pripomore k dolgoročnemu sodelovanju.
 4. Enostavno shranjevanje: Trodelna prenosna masažna miza je običajno zložljiva, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje. To je zlasti koristno za terapevte, ki potrebujejo prenosno opremo za delo na različnih lokacijah.
Trodelna masažna miza Restpro VIP 3 KR 5
Trodelne mize omogočajo anatomske prilagoditve, ki se lahko prilagajajo različnim oblikam telesa.

Trodelna masažna miza – dvižni del

Dvižni del trodelne masažne mize je neprecenljiv dodatek, ki izjemno koristi kozmetičarkam in specialistkam za nego kože. Ta funkcionalnost prinaša številne prednosti in je še posebej pomembna v kozmetičnem okolju. Razširimo, zakaj kozmetičarke cenijo dvižni del masažne mize:

 1. Natančno prilagajanje višine: Kozmetičarkam omogoča natančno prilagajanje višine dela mize glede na različne postopke, kot so obrazne tretmaje, depilacija ali manikira. S tem lahko dosežejo optimalno ergonomijo in udobje za stranko ter olajšajo svoje delo.
 2. Učinkovito delo pri različnih postopkih: Pri izvajanju različnih postopkov, kot so čiščenje kože, nanos mask, ali podaljševanje trepalnic, je ključnega pomena prilagodljivost masažne mize. Dvižni del omogoča enostavno prilagajanje, kar olajša kozmetičarkam izvajanje raznolikih postopkov.
 3. Udobnost stranke: Za kozmetičarko je ključnega pomena, da stranki zagotovi maksimalno udobje med postopkom. Dvižni del omogoča prilagoditev položaja stranke glede na specifičnosti postopka, kar prispeva k boljšemu doživetju in zadovoljstvu stranke.
 4. Poudarek na detajlih: Pri postopkih, ki zahtevajo natančnost, kot je oblikovanje obrvi ali nanos ličil, je nujno, da ima kozmetičarka optimalen dostop do strankinega obraza. Dvižni del omogoča prilagajanje kota mize, kar je ključno za doseganje detajlov.
 5. Povečana učinkovitost dela: Trodelna masažna miza omogoča prilagodljivost dvižnega dela pomeni manj časa in truda pri prilagajanju ter ustvarja učinkovito delovno okolje. To je ključnega pomena za kozmetičarke, ki želijo zagotoviti vrhunske storitve in ohraniti produktivnost.
Trodelna masažna miza VIP3 črna
Trodelna masažna miza omogoča prilagodljivost dvižnega dela pomeni manj časa in truda pri prilagajanju ter ustvarja učinkovito delovno okolje.

Refleksoconska masaža in dvižni

Dvižni del pri refleksološki masaži se izkaže za zelo koristen in funkcionalen dodatek, ki lahko poveča učinkovitost in udobje terapevtske seanse. Razširimo, kako dvižni del masažne mize prispeva k izvajanju refleksološke masaže:

 1. Prilagajanje višine glede na udobje: Refleksološki terapevt lahko prilagaja višino mize glede na želje in potrebe pacienta. To omogoča pacientu bolj udoben položaj med seanso, kar pripomore k sprostitvi in boljšemu odzivu na terapevtske dražljaje.
 2. Natančno delo na refleksnih točkah: Refleksološka masaža se osredotoča na določene refleksne cone stopal, rok ali ušes. Dvižni del mize omogoča terapevtu optimalno pozicioniranje pacientovih stopal ali rok, kar prispeva k natančnejšemu in učinkovitejšemu delu na refleksnih točkah.
 3. Pomoč pri obravnavi specifičnih težav: Dvižni del omogoča terapevtu, da prilagodi naklon mize glede na specifične težave ali poudarke pri pacientu. To je še posebej koristno pri obravnavi različnih zdravstvenih izzivov, saj omogoča ciljano obravnavo posameznih refleksnih con.
 4. Individualno prilagajanje: Vsak ima svoje individualne potrebe in občutljivosti. Trodelna masažna miza nudi z dvižnim delom personalizirane in učinkovite refleksološke izkušnje.
 5. Optimalna ergonomija za terapevta: Dvižni del koristi tudi terapevtu, saj omogoča prilagajanje višine mize glede na svoje udobje in ergonomijo dela. To prispeva k zmanjšanju utrujenosti terapevta med dolgotrajnimi refleksološkimi seansami.

V kolikor želite osvojit osnove refleksne masaže vas vabimo na Tečaj Refleksne masaže.

Vas morda zanimajo naši zadnji nasveti?

Vaša prijava ni bila uspešna. Prosimo poskusite znova.
Vaša prijava na newsletter je bila uspešna.

Prijavite se na newsletter

Preko obrazca se prijavite na naše spletne novice, kjer vas bomo obveščali o posebnih akcijah, aktualnih dogodkih in vseh novostih na področju fizioterapije.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use


Dodaj odgovor

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.