RUCLI GIORGIO

DIPL. FIZIOT.

Manipulacija fascij

Upload Image...

IZOBRAZBA in IZKUŠNJE

Giorgio Rucli ima obsežne izkušnje kot kvalificirani učitelj fascialne manipulacije (FM), tako v Italiji kot v mednarodnem okolju. Od leta 1998 naprej je poučeval FM tečaje po različnih regijah Italije, ki jih organizira Italijansko združenje fizioterapije (AIFI). Poleg tega je poučeval FM tečaje tudi v drugih državah, med njimi Poljski, Združenih državah Amerike, Izraelu, Finski, Kanadi, Sloveniji, Danski, Avstriji, Japonski, Švici, Nemčiji, Keniji in Hrvaški.

Je aktiven član znanstvene in strokovne skupnosti ter je bil predavatelj na mednarodnih konferencah in kongresih. Poleg tega je bil vključen v akademsko delo kot univerzitetni profesor na oddelku za medicino in kirurgijo Univerze v Udinah, kjer je predaval na študijskem programu za fizioterapijo.

Na področju športne fizioterapije je delal z uglednimi ekipami, med njimi Košarkarskim klubom Udine A2 in Nogometnim klubom Udinese. Je tudi soustanovitelj Združenja za fascialno manipulacijo.

Njegove raznolike profesionalne izkušnje so oblikovale njegovo strokovno znanje na področju fascialne manipulacije in fizioterapije, kar mu daje motivacijo, da ustvarja pomemben vpliv na tem področju.

1986

School of Therapy of Rehabilitation at Regional Institute of Physical Medicine and Rehab – Udine