V naši spletni trgovini vam ponujamo vrhunsko masažno olja Aroma Herbal, ki bodo vašo izkušnjo masaže dvignila na novo raven s svojimi čudovitimi vonji in terapevtskimi lastnostmi.

Širok izbor visokokakovostnih olj, ki so posebej izdelana za doseganje maksimalne sprostitve, pomirjanja in obnavljanja telesa.


Pogosta vprašanja:

1. Kaj so masažna olja?

EMasažna olja so olja, namenjena uporabi pri masaži. Običajno so mešanica rastlinskih olj in dodanih eteričnih olj za izboljšanje učinkov in doživetja masaže.

2. Kakšne so prednosti uporabe masažnih olj?

Masažna olja omogočajo lažje drsenje rok po koži, kar olajša izvajanje masaže. Poleg tega olja pomagajo navlažiti in negovati kožo, sprostiti mišice, izboljšati cirkulacijo ter povečati učinkovitost in dobro počutje med masažo.

3. Kako izbrati pravo masažno olje?

Pri izbiri masažnega olja je treba upoštevati potrebe in preference stranke ter vrsto masaže. Pomembno je tudi upoštevati alergije ali občutljivost na določene sestavine olja. Terapevti lahko svetujejo pri izbiri primernega olja za določene namene.

4. Ali lahko povzročajo alergijske reakcije?

Možno je, da nekateri posamezniki razvijejo alergijske reakcije na sestavine masažnega olja. Pred uporabo je priporočljivo preveriti alergijsko reakcijo na majhnem delu kože. Pri občutljivosti ali alergijah se posvetujte s strokovnjakom.

5. Kako shranjevati masažno olje?

Masažno olje je treba shranjevati na hladnem, temnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe, da se prepreči oksidacija olja. Prav tako je priporočljivo tesno zapreti embalažo, da se prepreči izguba vonja in kakovosti olja.

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.